Het Nieuws van het casino: De verkeerde beweging van de verkoper

Online Casino

De verkeerde beweging van de verkoper

 10 augustus, 2008, 9:40 am (1 jaar geleden)
Het recentste onderzoek Intellectuele eigendom van de Wereld van de Organisatie van het (WIPO) toonde aan dat de organisatie in US-based Sting Marketing Inc ontdekte zij een wespennest hadden onderbroken toen zij probeerden om het merk van een de industriedeskundige in een domeinregistratie te exploiteren.
Het geval D2008-0869 rapporteert dat de het Eiland Man gebaseerde online het gokken softwareontwikkelaar en het kant en klare protest van leveranciersMicrogaming de registratie die van het domein casinos-microgaming.com, een arbitrageprocedure veroorzaakt waarop de registratie niet om op om het even welk punt slaagde te antwoorden, daarom verliezend het geval het - en domein.

In schikte het vinden gepland 22 Juli WIPO gezag Alistair Payne om het domein tot Microgaming na een conclusie te leiden gebaseerd op:

1. De aanklager had geopenbaard dat de Ondervraagde niet met de Aanklager wordt verbonden en goedgekeurd om de Aanklagende handelstekens te exploiteren op geen manier. Aangezien de registratie van de Ondervraagde bijna tien jaar na de Aanklagende eerste prestatie van het merk MICROGAMING plaatsvond, wijst het Comité erop dat de registratie van een domeinnaam met inbegrip van zulk een beroemde handelsteken op het gebied van online casino's en gokken gedeelde software aan het levensechte en zaken verbonden woord „casino's“ is bewijs van voorgesteld exploiteert in slecht geloof verbond; en

2. De ondervraagde slaagde niet om details op twee gebeurtenissen de redenen te geven waarom hij de Betwiste Naam van het Domein registreerde. Om te beginnen met, slagend niet om op de Aanklager te antwoorden houd en beëindig brief en ten tweede door niet aan opstelling op een Reactie te slagen in dit het organisatorische te werk gaan. In deze situaties, veronderstelt het Comité dat de Ondervraagde in geen geval om het even welk authentiek gebruik voor de Betwiste Naam van het Domein dan verder de folderwebsite plande die momenteel wordt voorgelegd.

Om de hierboven getoonde redenen, is het Comité tevreden dat de Betwiste Naam van het Domein werd geregistreerd en in slecht geloof werd gebruikt. Als dusdanig, is paragraaf 4 (a) (iii) van het Beleid voldaan aan.

Om alle vorige redenen, in overeenstemming met paragrafen 4 (I) van het Beleid en 15 van de Regels, regelt het Comité dat de Naam van het Domein wordt verplaatst naar de Aanklager.

De actie toont het toenemende doel van goed erkende en succesvolle online gokkende bedrijven om uprightness van hun merken te beschermen.
Markeringen: nest
Referentie en Aandeel
  Verwant Nieuws
Jun-22-2006 Aftelprocedure aan WSOP, Deel Acht: 2005 - de Opbrengsten van Harrah over
In de war brengen-29-2007 Gokkende online & Weddende Exploitanten die om worden verondersteld om hebben de Vereniging van de Handel uit te breiden
April-05-2007 Slimme, Eenvoudige Besluiten
Augustus-24-2008 Ontslag BODOG rond 150 werknemers
Juli-28-2008 Online het gokken voltooiing
 Commentaren (0)    Terug naar Bovenkant
Controle (ga de tekst hierboven in het beeld in)
Naam
Automatische Vertaling
Me extra lees allen over het, sluit aan extra bij ons bulletin en ontvang bijgewerkt online casino'snieuws, nuttige uiteinden en hoogste bonussen aan uw absoluut vrije e-mail!
E-mail:
extra
"));